HomeMijn AccountWinkelwagenAfrekenen Blog
Een vraag voor één van onze specialisten?   WhatsApp naar 06 392 43 680
  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide5
  • slide6
Categorieën

Cilinderkopboren

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Cilinderkopboor diameter 10mm
€ 9,95
Cilinderkopboor diameter 10mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 9,95
Cilinderkopboor diameter 12mm
€ 10,50
Cilinderkopboor diameter 12mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 10,50
Cilinderkopboor diameter 14mm
€ 11,95
Cilinderkopboor diameter 14mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 11,95
Cilinderkopboor diameter 15mm
€ 12,95
Cilinderkopboor diameter 15mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 12,95
Cilinderkopboor diameter 16mm
€ 12,95
Cilinderkopboor diameter 16mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 12,95
Cilinderkopboor diameter 18mm
€ 12,95
Cilinderkopboor diameter 18mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 12,95
Cilinderkopboor diameter 20mm
€ 14,95
Cilinderkopboor diameter 20mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 14,95
Cilinderkopboor diameter 22mm
€ 15,50
Cilinderkopboor diameter 22mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 15,50
Cilinderkopboor diameter 24mm
€ 15,95
Cilinderkopboor diameter 24mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 15,95
Cilinderkopboor diameter 25mm
€ 15,95
Cilinderkopboor diameter 25mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 15,95
Cilinderkopboor diameter 26mm
€ 16,50
Cilinderkopboor diameter 26mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 16,50
Cilinderkopboor diameter 28mm
€ 16,95
Cilinderkopboor diameter 28mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 16,95
Cilinderkopboor diameter 30mm
€ 17,50
Cilinderkopboor diameter 30mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 17,50
Cilinderkopboor diameter 32mm
€ 17,95
Cilinderkopboor diameter 32mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 17,95
Cilinderkopboor diameter 34mm
€ 18,50
Cilinderkopboor diameter 34mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 18,50
Cilinderkopboor diameter 35mm
€ 18,95
Cilinderkopboor diameter 35mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 18,95
Cilinderkopboor diameter 36mm
€ 19,50
Cilinderkopboor diameter 36mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 19,50
Cilinderkopboor diameter 38mm
€ 19,50
Cilinderkopboor diameter 38mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 19,50
Cilinderkopboor diameter 40mm
€ 19,95
Cilinderkopboor diameter 40mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 19,95
Cilinderkopboor diameter 45mm
€ 22,95
Cilinderkopboor diameter 45mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 22,95
Cilinderkopboor diameter 50mm
€ 27,50
Cilinderkopboor diameter 50mm Cilinderkopboor voor het maken van nauwkeurige (vlakke) gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat Voor gebruik in handboormachine en / of stationaire machine Diamete..
Bestellen
€ 27,50
Cilinderkopborenset 5 delig
€ 39,95 € 29,95
Cilinderkopborenset 5-delig Maak kennis met onze hoogwaardige 5-delige cilinderkopborenset, ontworpen om nauwkeurige en vlakke gaten te boren in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat. Elke boor is geschikt v..
Bestellen
€ 39,95 € 29,95

Cilinderkopboren

De cilinderkopboor is het ideale gereedschap voor het maken van nauwkeurige en vlakke gaten in natuurlijke houtsoorten en onbeklede spaanplaat. Of u nu een doe-het-zelver bent of een professionele houtbewerker, deze boor biedt de precisie en betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Met de cilinderkopboor kunt u gaten boren met een strakke pasvorm, waardoor u perfecte verbindingen en afwerkingen kunt realiseren. Of het nu gaat om het maken van meubels, het installeren van kasten of het uitvoeren van houtbewerkingsprojecten, deze boor levert consistent uitstekende resultaten.

De cilinderkopboor is geschikt voor gebruik met zowel handboormachines als stationaire machines, waardoor u flexibiliteit hebt bij het kiezen van uw werkplek. Het robuuste ontwerp en de materialen zorgen ervoor dat deze boor lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Bij Onlineboren.nl begrijpen we de behoeften van houtbewerkers en leveren we alleen cilinderkopboren van kwaliteit. Onze boren zijn ontworpen om langdurig scherp te blijven, waardoor u keer op keer nauwkeurige en perfecte gaten kunt boren.

Verhoog uw productiviteit en bereik uitstekende resultaten met de cilinderkopboor.  Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de precisie van de cilinderkopboor bij uw volgende houtbewerkingsproject!

Volg ons op Instagram...