HomeMijn AccountWinkelwagenAfrekenen Blog
Een vraag voor één van onze specialisten?   WhatsApp naar 06 392 43 680
  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide5
  • slide6
Categorieën

Dozenboren

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Dozenboor Universeel diameter 82mm
€ 59,00
Diamant dozenboor Universeel Professionele dozenboor voor de installateur. ( schakelaars, stekker- en verdeeldozen) Lasergelaste turbo-segmenten met een boordiepte van 70mm. Materiaalafvoer doormiddel van schuine ..
Bestellen
€ 59,00
Dozenboor beton / harde steen diameter 82mm
€ 89,00 € 79,00
Krachtige Diamanten Dozenboor voor beton - 82mm Diameter, Achtersleuven en Lasergelast Maak kennis met onze diamanten dozenboor van 82mm, speciaal ontworpen voor het droog boren in beton en andere harde steensoorten. ..
Bestellen
€ 89,00 € 79,00
Dozenboor zachte materialen 82mm
€ 94,00
Dozenboor zachte materialen Diamant dozenboor voor Abrasieve materialen. Diameter: 82mm Aansluiting: M16 Lengte boor: 90mm Met achtersleuven Geschikt voor boren in: - Stucwerk - Gasbeton - Ytong - Kal..
Bestellen
€ 94,00
Dozenboor set 82mm incl. 6-kant en sds+ adapter
€ 59,95 € 49,95
Krachtige 82mm Dozenboor Set voor Droog Boren in Steen - Inclusief Adapters en Centreerboor! De Dozenboor 82mm is een hoogwaardig boorgereedschap dat speciaal is ontworpen voor het boren in steen. De set bevat een 6-k..
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Bestellen
€ 59,95 € 49,95
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Dozenboor 68mm voor boren in steen incl. adapter
€ 59,00
Dozenboor 68mm voor boren in steen Wordt geleverd inclusief adapter en centreerboor. Dozenboor eco met 4 segmenten. Diameter: 68mm  Met zijsleuven. Geschikt voor boren in kalkzandsteen, metselsteen en steen..
Bestellen
€ 59,00
Dozenboor 82mm voor boren in steen incl. adapter
€ 59,00
Dozenboor 82mm voor boren in steen Wordt geleverd inclusief adapter en centreerboor. Dozenboor eco met 4 segmenten. Diameter: 82mm Met zijsleuven. Geschikt voor boren in kalkzandsteen, metselsteen en steen..
Bestellen
€ 59,00
Dozenboor zachte materialen 68mm
€ 65,50
Dozenboor zachte materialen Diamant dozenboor voor Abrasieve materialen. Diameter: 68mm Aansluiting: M16 Lengte boor: 60mm Aantal segmenten: 3 Segmenthoogte: 9mm Materiaalafvoer door middel van schuine sleuv..
Bestellen
€ 65,50
Dozenboor zachte materialen 82mm
€ 78,65
Dozenboor zachte materialen Diamant dozenboor voor Abrasieve materialen. Diameter: 82mm Aansluiting: M16 Lengte boor: 60mm Aantal segmenten: 4 Segmenthoogte: 9mm Materiaalafvoer door middel van schuine sleuv..
Bestellen
€ 78,65
Dozenboor beton Titan
€ 99,00
Dozenboor beton met Titan segmenten Diameter: 82mm Aansluiting M16: Geschikt voor droogboren in hoogverdichte kalkzandsteen (Quadro), hard metselwerk, harde soorten beton etc.  Premium dozenboor met Titan..
Bestellen
€ 99,00

Dozenboren

Ben je op zoek naar hoogwaardige dozenboren voor het creëren van uitsparingen in beton en steenachtige ondergronden? Dan ben je bij OnlineBoren.nl aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve dozenboren, geschikt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

Bij het kiezen van de juiste dozenboor is het essentieel om rekening te houden met het type materiaal waarin je wilt boren. Onze dozenboren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder speciale dozenboren voor beton en harde steensoorten, evenals dozenboren voor zachte materialen. Daarnaast is de maat van de dozenboor en het type materiaalafvoer belangrijk om de juiste keuze te maken.

Bij OnlineBoren.nl vind je een ruime selectie dozenboren in diverse maten en geschikt voor verschillende materialen. Of je nu een professionele aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, wij hebben de juiste dozenboor voor jouw specifieke behoeften. Onze dozenboren zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je elke klus met vertrouwen kunt uitvoeren.

Bovendien bieden we dozenboren met verschillende soorten materiaalafvoer, zoals dozenboren met zijsleuven en dozenboren met achtersleuven voor het DAS-stofafzuigsysteem. Hierdoor kun je veilig en efficiënt werken zonder de omgeving te verontreinigen en stofvrij boren.

Kies voor onze kwalitatieve dozenboren en voltooi elke klus snel en eenvoudig. Bij OnlineBoren.nl staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste boor voor jouw project. We bieden uitstekende service en ondersteuning, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt gaan. Vertrouw op OnlineBoren.nl voor al je gereedschapsbehoeften en bereik professionele resultaten bij het boren in beton en steenachtige ondergronden.

Volg ons op Instagram...