HomeMijn AccountWinkelwagenAfrekenen Blog
Een vraag voor één van onze specialisten?   WhatsApp naar 06 392 43 680

Bedrijfsgegevens

Onlineboren.nl is dé specialist op het gebied van boren. Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige boren voor elke klus en taak. Maar we zijn meer dan alleen een online winkel. Ons team bestaat uit enthousiaste en deskundige professionals met een passie voor het vak. We hebben jarenlange ervaring in de branche en weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste boor te hebben voor elke klus.

Bij onlineboren.nl streven we ernaar om onze klanten niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook uitstekende service en advies op maat. Of u nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste boor voor uw specifieke behoeften en projecten.

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste boor soms overweldigend kan zijn. Daarom hebben wij onze website zo ontworpen dat het gemakkelijk is om te navigeren en uw ideale boor te vinden. En als u hulp nodig heeft, staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden.

Bij Onlineboren.nl zijn we trots op onze producten en service. Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige boren en de best mogelijke koopervaring. We zijn er om u te helpen uw klussen te klaren met de juiste boor in de hand.

Onderdeel van Diamondandtools.com

Onlineboren.nl, een dochteronderneming van Diamondandtools.com, richt zich specifiek op innovatieve booroplossingen. Het assortiment boren van Onlineboren.nl is ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van professionals en klussers in de bouw- en constructie-industrie. Met aandacht voor prestaties en betrouwbaarheid biedt Onlineboren.nl geavanceerde boortechnologieën voor diverse materialen.

Diamantzaagbladen.nl en Onlineboren.nl, beide vooraanstaande entiteiten op het gebied van gereedschappen, maken deel uit van het grotere geheel van Diamondandtools.com. Diamantzaagbladen.nl, gespecialiseerd in hoogwaardige diamantgereedschappen, biedt een uitgebreide selectie zorgvuldig vervaardigde gereedschappen die uitblinken in precisie en duurzaamheid.

Beide merken, Diamantzaagbladen.nl en Onlineboren.nl, zijn trots onderdeel te zijn van de overkoepelende groep Diamondandtools.com. Deze groep staat bekend om haar toewijding aan hoogwaardige gereedschappen en blijft een betrouwbare partner voor vakmensen die streven naar uitmuntendheid in hun bouwprojecten.

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 06 39243680
Voeg 06 39243680 toe aan de contactlijst van je
smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.

 

Onlineboren.nl

BTW nummer: NL003401160B20
KvK nummer: 80177824

IBAN: NL92KNAB0503944580
BIC: KNABNL2H

URL: www.onlineboren.nl
Mail: info@onlineboren.nl

Volg ons op Instagram...