HomeMijn AccountWinkelwagenAfrekenen Blog
Een vraag voor één van onze specialisten?   WhatsApp naar 06 392 43 680

Berichten

Dozenboren
Beste lezers, Heb je wel eens gehoord van dozenboren? Het is een handige en efficiënte manier om gaten te maken in harde materialen zoals beton, steen en baksteen. In deze blog gaan we dieper in op wat dozenboren zijn, hoe ze werken en waarvoor je ze kunt gebruiken. Wat zijn dozenboren? Dozenboren, ook wel bekend als diamantboren, zijn boren met een cilindervormige boorkop met diamantsegmenten aan de rand. Deze diamantsegmenten zorgen ervoor dat de boor door harde materialen kan boren zonder veel moeite. Dozenboren zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk va..
Verschillende soorten metaalboren
Verschillende metaalboren Metaalboren zijn over het algemeen gemaakt van het materiaal HSS. Dit staat voor High Speed Steel, ook wil in het Nederlands snel staal genoemd. Je kunt met dit materiaal hoge snelheden behalen waardoor het perfect is geschikt voor het boren, frezen of draaien. Het handige aan dit materiaal is dat het heel warm kan worden zonder dat het zijn hardheid verliest. Dit is perfect voor het boren in metaal. De HSS-metaalboren kunnen worden verdeeld in de volgende soorten: HSS-R, HSS-g en HSS-Co. Deze begrippen hebben verschillende eigenschappen en die zullen wij hiero..
Online boren kopen
Onlineboren.nl levert alle soorten en maten boren. Wij gaan in onze blogs uitgebreid in welke soorten boren moet ik kiezen voor mijn klus? Wat zijn de verschillen en wanneer gebruik je welke boor? Bij de keuze van een boor is het belangrijk in welk materiaal je wilt gaan boren. Er zijn boren speciaal om te boren in hout, steen, metaal, glas en tegels. Onlineboren.nl geeft je advies over alle soorten boren. Een boor is een hulpstuk dat geplaatst kan worden in een daartoe geschikte boorhouder van een boormachine en door middel van een draaiende en/of klop..
Volg ons op Instagram...